• ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

    Villa Orion

220 τ.μ.

2 επίπεδα

10 επισκέπτες

5 υπνοδωμάτια

6 κρεβάτια

5 μπάνια

Λίγα λόγια για την βίλα Orion

Η Villa Orion βρίσκεται στο Cavo Delos-Kanalia, μόλις 10 λεπτά από το αεροδρόμιο της Μυκόνου. Η βίλα βρίσκεται σε μια ιδιοκτησία 1000 τ.μ. με θέα που κόβει την ανάσα. Αποτελείται από ένα σπίτι 100 τ.μ., μαζί με έναν πλήρως εξοπλισμένο ξενώνα 70 τ.μ. Επίσης, υπάρχει ένας νέος ξενώνας 50 τ.μ. πλήρως εξοπλισμένος.

Κριτικές Πελατών

Ιδιωτική Πισίνα

Θέα Θάλασσα

BBQ

Κλιματισμός

Δωρεάν Wi-Fi

Δωρεάν Parking

Εξωτερικοί Χώροι

VILLA ORION MYKONOS

Κατα την είσοδο στο κατάλυμα υπάρχει ένα μεγάλο αίθριο που περιλαμβάνει μια πισίνα (12x6x2,3μ) με ξύλινες ξαπλώστρες, ένα πέτρινο μπαρ, καθιστικό, πέργκολα, καθώς και ένα μπάρμπεκιου. 

Ο ξενώνας που υπάρχει στο επίπεδο της πισίνας, είναι 70 τ.μ και διαθέτει καθιστικό που μετατρέπεται σε δύο μονά κρεβάτια, ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, μπάνιο και ένα μικρό ψυγείο. Διαθέτει επίσης ένα χτιστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και σαλόνι με δύο χτιστούς μονούς καναπέδες/κρεβάτια

Ένας ολοκαίνουργιος ξενώνας 50 τ.μ για 2 άτομα, βρίσκεται κάτω από το χώρο της πισίνας. Διαθέτει ιδιωτικότητα, ένα δίκλινο υπνοδωμάτιο, άνετο καναπέ, LCD TV, κλιματισμό, wi-fi και ψυγείο.

Εσωτερικοί Χώροι

VILLA ORION MYKONOS

Η κύρια κατοικία διαθέτει σαλόνι διακοσμημένο σύμφωνα με την ατμόσφαιρα του νησιού, δύο master υπνοδωμάτια, ένα επιπλέον δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, δύο ανακαινισμένα μπάνια, ένα WC και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία.

Στο πρώτο επίπεδο, βρίσκετε το κύριο υπνοδωμάτιο en-suite με ένα χτιστό διπλό κρεβάτι που βγαίνει σε ένα ιδιωτικό μπαλκόνι και ένα υπνοδωμάτιο με δύο χτιστά μονά κρεβάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν δύο μεγαλύτερα παιδιά ή ενήλικες.

Ένα τρίτο υπνοδωμάτιο με χτιστό διπλό κρεβάτι βγαίνει σε μια βεράντα στο πλάι όπου μπορεί κανείς να διαβάσει ένα βιβλίο ή να πιει ένα ποτό. Επιπλέον υπάρχει ένα ανεξάρτητο μπάνιο.

[ Παροχές ]

[ Κανονισμοί ]

Αίτημα Κράτησης

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και ενημερωθείτε για τιμές και διαθεσιμότητα.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ονοματεπώνυμο
Ημερ. Άφιξης
Ημερ. Αναχώρησης
Αποδοχή όρων ιστοσελίδας
Scroll to Top